Lichtgevende cocktails met Easy Glow

Lichtgevende cocktails met Easy Glow

Vandaag zijn we verheugd om u kennis te laten maken met een fantastisch product voor uw cocktails: Easy Glow. Met deze producten kun je glow-in-the-dark drankjes en eten maken.

Dit innovatieve ingrediënt maakt je gerechten en cocktails niet alleen heerlijk, maar ook visueel verbluffend. Dus laten we erin duiken en de wereld van eetbare glow-in-the-dark eten en drinken verkennen.

Wat is EasyGlow?

Easy Glow is een speciaal samengesteld poeder dat, wanneer toegevoegd aan je culinaire creaties, ze glow-in-the-dark maakt onder blacklight. Dit ongelooflijke product is ontworpen voor zowel professionele als amateurkoks die hun gerechten en cocktails willen verheffen om indruk te maken op hun gasten met een vleugje magie.

Easy Glow - Glow in the dark cocktails
Easy Glow - Glow in the dark-cocktails

 

Hoe maak je eetbare glow-in-the-dark drankjes en eten?

Eetbaar glow-in-the-dark eten en drinken maken is eenvoudig met Easy Glow! Volg gewoon deze drie eenvoudige stappen:

  1. Neem de aanbevolen hoeveelheid Easy Glow poeder volgens jouw recept (wij adviseren 2 gram per liter/kilo).
  2. Meng het poeder met uw gekozen voedsel of drank, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld.
  3. Verlichten je creatie onder blacklight om de betoverende gloed te onthullen.

Welk voedsel gloeit in het donker?

Terwijl sommige natuurlijke voedingsmiddelen een milde gloed hebben onder blacklight, zoals tonic water en bepaalde soorten paddenstoelen, is Easy Glow ontworpen om voedsel of drank een levendige gloed te laten uitstralen wanneer ze worden blootgesteld aan blacklight. Gebruik het met desserts, sauzen of zelfs hartige gerechten voor een onvergetelijke ervaring.

Laat tonic water ook eten gloeien?

Ja, tonic water bevat kinine, dat van nature oplicht onder blacklight. De gloed die door tonic water wordt geproduceerd, is echter relatief subtiel. Voor een opvallender effect raden we aan Easy Glow te gebruiken, dat speciaal is samengesteld om een intensere en levendigere gloed te geven.

En heb je geen blacklight? Maak je geen zorgen! We hebben je gedekt. Je kunt ze kopen als een apart artikel of met korting in a Glow In The Dark-bundel. De 'party' keuze is aan jou!

Easy Glow-ingrediënt
Easy Glow 'Feestmodus'

Welk poeder gloeit onder blacklight?

Easy Glow is het ultieme poeder om verbluffende effecten te creëren onder blacklight. Dit veelzijdige en veilig te consumeren ingrediënt is perfect om een vleugje verwondering aan je culinaire creaties toe te voegen.

Drie gloeiende cocktailideeën met Easy Glow:

  1. Kosmische Margarita: Mix je klassieke margarita met een scheutje Easy Glow-poeder om een betoverende, stralende kosmische draai aan deze klassieke cocktail te geven.

  2. Lichtgevende mojito: Voeg een snufje Easy Glow toe aan je mojito voor een verfrissend en oogverblindend drankje dat indruk zal maken op je gasten.

  3. Stralende frambozenbruis: Combineer frambozenpuree, champagne en een scheutje Easy Glow voor een fruitige en sprankelende gloeiende cocktail die perfect is voor feesten.

In welke verhouding moet je Easy Glow gebruiken?

Om glow-in-the-dark ijsblokjes te maken voor een buitengewone cocktailervaring, begin je met het oplossen van een 0,2%-verhouding van Easy Glow-poeder in 1 liter water: dus voor elke liter water meet je 2 gram Easy Glow-poeder af. Meng het poeder grondig in het water met een blender, zorg ervoor dat het volledig is opgelost en gelijkmatig verdeeld.

Zodra de oplossing is bereid, giet u deze in een ijsblokjesbakje en vriest u hem in tot hij stevig is. Nu heb je verbluffende, gloeiende ijsblokjes die niet alleen je cocktails koel houden, maar ook een vleugje magische luminescentie aan je drankjes toevoegen wanneer ze onder blacklight worden geplaatst. Geniet van de betoverende visuele effecten terwijl je geniet van je gloeiende cocktailcreatie!

Easy Glow - Glow in the dark cupcakes
Easy Glow – Glow in the dark cupcakes

Conclusie

Met Easy Glow zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en creëer onvergetelijke gerechten en cocktails die je gasten versteld doen staan. Probeer het vandaag nog en breng een vleugje magie in uw moderne gastronomische creaties.

Happy cooking!

Terug naar blog

Reactie plaatsen